Sjukdom, besvikelser och dåliga böcker...

Idag mar inte Josie sa bra... forhoppnignsvis maå hon bättre efter att ha fått vilat hela dagen. Har egentligen inget att skriva om.. forutom att Steve inte har ringt! Ringe honom vid halv två-tiden  och han sa att skulle ringa så fort bilen kom ut från verkstaden. Visst, det var fem timmar sen nu, och även omd et var så att bilen inte har kommit ut än kan han väl ringa och säga att den inte blir klar idag?!

Hur som så har jag itne gjort så mycket idag... läst ut min femte bok sen jag kom hit. Nu tänds lamporna här ute, och myggen krypper närmare... såg precis en trollslända stor som en sparv... vidrigt.

Hej hopP!


Glammiga Josie i vårat tältrum i Darwin

Våran hyrbil I Darwin... fräck va?


Nu är vi hemmaägare i Byron bay


Regnig mark-... öde... sorgsen...

Kommentarer
Postat av: Josies farmor

Hej på er båda. Hoppas Josies magont snabbt går över och att du inte blir smittad så du kan hålla ställningarna. Här har vi just fått tjockt med ny snö and I don¨t like it at all and nor does Mitzy. Krama (inte pussa idag) Josie från mej. Snart blir det nog bra.

2009-02-23 @ 13:49:02
Postat av: Jessjika Fransson

Hej darling , vi åker imorgon , vet ej om vi kommer att ha tillgång till någon dator så jag vill bara säja att jag saknar er och hoppas att turen vänder tillbaka snart.



Älskar er / puss mamma

2009-02-23 @ 14:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0